Doorgaan naar inhoud

Over ons

Gespecialiseerd in modeltreinen en modelbouw

Kleinetreinen.nl is de plek voor jou als je wilt starten met de prachtige modeltreinen en modelbouw hobby. Wij bieden alle leverbare startsets en uitbreidingssets aan van de merken Märklin, Trix, Minitrix, LGB en NOCH.

Onderdeel van De Kleine Benelux B.V.
Kleinetreinen.nl is een onderdeel van De Kleine Benelux B.V., importeur van miniaturen in verschillende formaten en schalen. De Kleine Benelux B.V. importeert trein-, auto-, vrachtwagen-, bus- en vliegtuigminiaturen voor de gehele Benelux.

Wij willen wij de consument optimaal bedienen en een vertrouwd adres bieden waar de startsets van onze merken Märklin, Trix, LGB en NOCH eenvoudig, snel en makkelijk kunnen worden besteld. Wij streven ernaar om de bestellingen dezelfde dag te verwerken, zodat je snel kan beginnen met deze prachtige hobby.

Heb je een vraag? Of advies nodig?

Bij elke levering voegen wij informatiemateriaal toe, waardoor je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Wil je meer informatie? Heb je hulp nodig? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al je vragen en begeleiden je graag naar een prachtige modelspoorbaan of modellandschap.